Известие

Collapse
No announcement yet.

Изгасва в движение.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изгасва в движение.

Здравейте колеги! От известо време колата изгасва в движение, след което не пали докато не изстине малко. Съмнявам се в датчика на коляновия вал но нека по-запознатите от мен изкажат мнение. Възможно ли е това да се хване при диагностика, понеже не го прави винаги? Страх ме е да шофирам така защото изгасва все на неподходящи места и стават едни задръствания след мен...
    Пропуснах да кажа, че колата е 1,8TS. Благодаря на отзовалите се предварително.
    Alfa Romeo 156 1.8TS

Чел съм за този проблем и от други хора , да това се оказва , датчик на колянов вал и мисля , че го хваща диагностиката.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Тая тема е дъвканааааа, а и ако използваш търсачката ще видиш на колко места. Направи си диагностика все пак
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Е това се казва реклама на марката, човек да е регистриран от октомври 2010 и чак сега му прави някакъв проблем колата.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

според мен,ако колата е в движение и се изключи от скорост и тогава изгасне???
          е от съпковото моторче това е мое предположение само......
          Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
          Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

сменяй датчика на коляновия вал без да се замислиш !
            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Благодаря ви колеги!

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
              Е това се казва реклама на марката, човек да е регистриран от октомври 2010 и чак сега му прави някакъв проблем колата.
              До сега не бях имал никакви пролеми с тази кола. В такъв случаи днес ще я водя на лекар, само да не издасне до там.
              Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                Само 1.8 TS
                Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

А светва ли ти оранжевата лампа на оборотомера за "пръскачката", като загасне?!
                  ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
                  DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

При мен беше същото преди да сменя датчика на коляновия вал
                    Alfa 156 1.8 TS 00

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                      сменяй датчика на коляновия вал без да се замислиш !
                      Преди да се смени датчика може да се замери!

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Първоначално публикувано от milev86 Покажи съобщение
                      А светва ли ти оранжевата лампа на оборотомера за "пръскачката", като загасне?!
                      Лампата, която светва е червена а не оранжева!

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
                      според мен,ако колата е в движение и се изключи от скорост и тогава изгасне???
                      е от съпковото моторче това е мое предположение само......
                      "От известо време колата изгасва в движение, след което не пали докато не изстине малко." - май няма как да е стъпковото моторче
                      sigpic
                      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                        Преди да се смени датчика може да се замери!
                        А ако е студен и прекъсва само като загрее или от време на време?
                        Направо сменяй тоя датчик, колега. Но след една диагностика задължително
                        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                        0879369082

Comment

Колата отдавна е в движение за което съм много благодарен на Румбата. Оказа се въпросния датчик на коляновия вал, записва си го като грешка и излиза при диагностика. Благодаря на всички отзовали се колеги!
                          Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Working...
                          X